DET GÅR FRAMÅT!

Gokväll! Nog för att jag hade en lång jobbdag idag men den verkligen släpade fram. Allt jag ville var att åka hem & känna på Palles ben. Som jag skrev drogs en söm ut igår mitt på dagen, det var ingen skillnad igår kväll. MEN, så i kväll när jag kom hem från jobbet så var det MYCKET bättre. Han är fortfarande ohalt precis som innan men värmen, svullnaden & pulsen har gått ner. Så förhoppningsvis var det där skon klämde, och då borde han vara helt okej inom kort. Hoppas! 
 
Imorgon ska Ida-Holly & jag åka på vår första dressyrträning om inte vädret skulle vara allt för dåligt. Det ska jag ju snöa inatt. Typiskt! Hade tänkt att rida Melker efter jobbet på fredag men det är frågan om det kommer att vara möjligt med tanke på hur väderprognosen ser ut nu. Plusgraderna kommer dock tillbaka i helgen igen. Skönt!
 
Hoppas att ni har haft en bra onsdag. Vi hörs imorgon igen. Tränar på förmiddagen med Ida-Holly. Uppdaterar er såklart efter det!
 


MIN TISDAG

Gokväll! Det har varit en bra dag idag med lite utav varje som sagt, långpromenad, uteritt med Ida-Holly och så har jag bockat av ett ärende/grej som behövde göras. En rolig grej, kan inte berätta mer om det just nu, men det handlar om något som händer lite längre fram. Sist men inte minst så blev det även ett besök utav hovslagaren!
 
Trots att första budet från hovis egentligen var att avvakta tills imorgon så verkar min hovslagare lika angelägen som jag, hon fick möjlighet att svänga förbi redan idag, hon ringde mitt på dagen & kom till mig kort därefter. Så himla snällt, guld värd! Hon tryckte med visitertång. Palle ömmade inte i sulan. Däremot var det en söm som var lite "lömsk". Kanske ett sömtryck? Palle är ju extremt lätt att få sömtryck på. En utav sömmarna är nu utdragen och så får vi se om det blir bättre. Hoppas! 
 
 
Ida-Holly gick en kort och lätt uteritt idag. Lite spak i början, kanske träningsvärk efter hoppningen i söndags? Men sedan blev det fart på henne. Taktade & slängde rebelliskt med huvudet men skötte sig bra. Mysig tur trots regn & blåst. 
 
Imorgon är det tillbaka till jobbet. Jag jobbar till 16.30 och direkt efter det kör jag vidare med städjobb så jag räknar med att komma hem ganska sent. Passar bra, Ida-Holly ska ändå vila och Palle vilar ju nu med såklart. 


...

Palles vårdas just nu i princip som om han hade en hovböld eller ett större sår i hoven. Han är fortfarande väldigt pigg, busig. Verkar inte påverkad. Rörde sig fint i hagen senast jag kollade honom. Men svullnaden & värmen sitter i. Lutar nu mer åt att det är något på gång. Men det är självklart svårt att veta exakt, det han har nu kanske inte ens hänger ihop med det lilla såret han fick i hoven. Vem vet. Det är fortfarande bara att vänta & se.
 
Nästan klart, bara silvertejp och "dojjan" kvar. "Dojjan" skyddar väldigt bra. Hade nästan inte tagit sig in någon väta eller lera i det förgående omslaget. Jag har honom fortfarade ute. I kväll gör jag ett nytt omslag igen.