VECKA 21:

Mån: Jobbar. Rida Palle & förhoppningsvis/eventuellt Melker, det bestäms under dagen. 
 
Tis: Studiedag = ledig. Rida Dodo samt Pay n Jump med Palle. 
 
Ons: Jobbar. Ska få äran att rida en ny ponny, spännande spännande!
 
Tors: Jobbar. Dressyrträning med Palle för Ulla.
 
Fre: Hopptävling i Vetlanda med Merry. Dolly ska ridas. 
 
Lör: Dressyrtävling med Palle i Tranås, vi startar MSV C:1! På kvällen är det kalas för Pappa så det kommer lite gäster, ska bli trevligt!
 
Sön: Dressyrtävling med Palle i Tranås, vi startar MSV C:1!
 
Ytterligare två bilder från igår.


PANGHELG!

En riktigt härlig helg har nått sitt slut. Det har verkligen varit fullt upp med roliga saker så det har swishat förbi i ett enda nafs. Nästa vecka går lite i samma stil, mycket inplanerat! Håller på att försöka planera & strukturera upp det i skrivande stund. Imogon berättar jag mer om det som är på gång. 
 
Tre bilder från helgen som varit.
 Fika med Z hemma i hans lägenhet i Jkpg i fredags kväll efter att ha varit ute & grillat i stadsparken.
 
 Lördagen spenderade vi hos mig. Jag red Palle i ridhus, hovslagaren kom och vi hade lite extra mys då Pappa fyllde år. På kvällen tog vi en liten sväng med bilen. Det var en jättefin kväll.
 
 Nöjd Ida-Holly efter dagens genrep. Innan vi lastade på och åkte hem tog jag bort hennes knoppar. 


DAGENS GENREP - Hållidej

Ida-Holly skötte sig exemplariskt idag. Hon är helt otrolig. Vi kom dit precis lagom i tid, tur att vi inte var senare. Det var vår tur i princip direkt när vi kom dit. Då gick vi in i ridhuset, och vi började med lösgalopp som efterföljdes av löshoppning. Innan har hon varit lite obalanserad i hennes galopp lös, den var oväntat bra idag. Hoppas det håller i sig!
 
Efter löshoppningen, ställde jag upp henne samt visade henne i skritt & trav för hand som man gör på treårstestet. Gick superbra! Skönt att få ett tillfälle att träna på det borta med hjälp av de som kan för jag har ju aldrig visat någon häst på treårstest innan. 
 
Efter visning & löshoppning sadlade vi på och gick till ridhuset där ridprovet kommer att vara. Gick två varv med henne där inne och sedan satt jag upp. Red 2-3 varv i varje gångart i varje varv innan jag nöjt satt av. Inga krusiduller, bara att styra runt henne så sprang hon snällt på framåt i alla gångarter.
 
Hon känns väldigt redo & mogen för detta. Sedan vet man ju aldrig hur det går på den stora dagen men det är åtminstone en bra utsprångspunkt. Vi kommer ju såklart tycka att hon är lika fin och bra oavsett resultat. Men iallafall, inte nog med att hon är förberedd för treårstestet om två veckor så har hon fått en bra förberedelse för resten utav hennes liv som ridhäst & tävlingshäst och det är i slutändan det det viktigaste och till stor del syftet med att vi gör detta.
  
Har haft hjälp av mina tre medhjälpare idag igen, guld värt. Mamma, Maria & Jessica som även kommer att hjälpa till på den stora dagen. Då har vi dessutom uppbackning av ännu en medhjälpare som har mer erfarenhet.
 
Snarlika bilder men jag kunde verkligen inte välja. Bästaste lilla tjejen❤️