TRE NÖJDA HÄSTAR...

...men nöjdast är nog Ida-Holly & Palle som fick varsin uteritt idag. Ida-Holly var superduktig. Pigg men ändå lugn, hon njöt av turen. Palle var pigg han med och inte det minsta lugn, haha. Hua, vi får fortsätta den konversationen imorgon igen😉😅 I skrivande stund är jag & Zacke på väg till stan. Där ska vi äta middag & förbereda oss för kvällen! 
 


BILDER FRÅN IGÅR - Merry

Dags för lite bildvisning från gårdagens tävling. Det är lite tråkigt att tävla nu. Ofta finns det ingen framridning utan bara framhoppning på grund utav att det som brukar vara en framridning är utomhus och där är det mer eller mindre isgata.
 
På framhoppningen får det kanske vara ca sex ryttare och ofta är det begränsat till att man bara får rida i ett varv. Det betyder att man får rida fram & hoppa fram i samma varv inom loppet av just 5-7 ryttare. Det funkar, men jag ser fram emot när förutsättningarna är annorlunda. Längtar till våren med andra ord. 
 
 
Så var det på tävlingen igår, så vi tog ut Merry ganska nära inpå hans start. På parkeringen hade det smält bort lite is, där skrittade vi i några minuter innan vi gick bort till framhoppningen. 

Påväg till framhoppningen.
 


LÖRDAG

Godmorgon! Förhoppningsvis mjukas den isfria grusvägen jag har här hemma upp utav solen under dagen. Tänkte rida både Palle & Ida-Holly på den vägen idag.
 
Ikväll väntas festligheter, blir förfest hos en kompis till mig för att sedan dra ut på hotellet. Ska bli superkul, inte varit ute på något sedan nyår. 
 
Hoppas ni får en jättebra dag. Hej sålänge!
 
Tog två bilder på Ida-Holly igår, en före & en efter ridpasset. Detta är före:
 
Och efter, haha. Lagom trött i benen & mycket nöjd.