OM VÅRA HUNDAR:

 
För några veckor sedan fick jag en kommentar om jag inte kunde uppdatera lite mer om hundarna men jag vet inte om det finns så mycket att skriva...Men lite basic information ska jag väl kunna få ner.
 
Den svarta hunden heter Bessie, hon är 8 år gammal och en blandning mellan Schäfer, Border Collie & Collie. Väldigt lättlärd & smart hund. Hon är väldigt snäll men har ett litet drag av egensinnighet, eller egentligen är det nog integritet. Jag har gått två kurser med henne för några år sedan, varav en agilitykurs. Hon rör sig löst här på gården. Vem som helst kan passa henne och gå ut med henne lös, hon lyssnar på dig oavsett vem du är. Supersmidigt när vi åker bort med andra ord. 
 
Den lilla bruna hunden heter Cassie, hon är 1 år gammal. Vi köpte henne när hon var 8 månader gammal. Hon är en blandning mellan Kanintax, Yorkshire-terrier, Shetland Sheepdog och Cocker Spaniel. Hon är en väldigt rädd & resarverad när det kommer till både människor och andra hundar men hon har aldrig gjort något dumt. Hon litar bara på mig, mamma & min lillasyster. Hon är lite lika smart som Bessie men hon är superambitiös, lättlärd och vill alltid göra rätt. Hon älskar att gosa och att springa & leka. 


GÅRDAGENS TÄVLING - Palle

 
Så, nu tänkte jag berätta lite mer om gårdagens tävling. Säsongsdebut för mig & Palle, startade 110 + 115. Första gången han går både 110 + 115 som enögd. 110 resulterade i en felfri ritt & rosett och 115 i en rivning men annars en lite bättre runda.
 
 
Han var verkligen SÅ laddad igår. Jisses. Jag är väldigt nöjd över att jag inte rycktes med och fattade något dumt beslut i all hast utan jag var lugn och vi hade riktigt roligt! När jag gick banan till 115 så var jag faktiskt lite orolig & nervös men så fort jag kom in på banan och såg banan från Palles rygg kändes det genast bättre & sedan gick det av bara farten! Palle kändes så full av självförtroende och verkade så himla glad över att få tävla.
 
Finns självklart lite saker att jobba på med jag är jättenöjd med gårdagen. Bra känsla & bra resultat. Vi red på rätt antal galoppsprång på alla linjer och det kändes enkelt. 
 
 
Fanns en fotograf på plats igår. Vi får se om vi fastnade på någon bild, i sådana fall kommer jag visa dem här så småningom. Hoppas! La ut ett litet klipp på min instagram om ni vill se några språng från den sista klassen. Bäddar in klippet här, men om ni inte kan se det får ni helt enkelt klicka er in på min instagram & kika där.