SISTA DAGEN PÅ 2018

Hej allihopa! Vill önska er en riktigt bra sista dag på 2018 och självklart ett gott nytt år. I kväll ska jag & Zacke fira in året med några vänner till oss. För att läsa om min sommar 2018 och allt icke hästrelaterat jag gjorde då så hittar ni det inlägget HÄÄR (om ni missat det tidigare) och så är det ju bara att scrolla igenom den senaste tiden för att se alla inlägg om respektive häst. 
 
Avrundar med några mobilbilder från början av året: 
Fick rida Shire-hästen Macke.
 
 Göteborgs Horse Show!
 
 Blev en sväng till Ullared & Gekås. 
 
Fyllde 22 år! 
 
2018:s mest ikoniska bild, haha? Vi hade verkligen sjukt många tappskor där ett tag. 


2018 så har vi haft tre djur som fått vandra vidare till den andra sidan. Två hästar och en katt. Alla tre var relativt gamla och hade hälsoproblem sedan en tid tillbaka. Så inget utav det kom som en chock. Så sorgligt att de måste lämna oss, men de har alla haft bra liv och det gör att det känns så bra som det kan kännas i den situationen. 
 
Katten Sebbe tog vi bort nu i december, så det kanske ni minns. 
 
I slutet av september var det Eolus som togs bort och han var min mammas häst. Vi växte upp tillsammans. Han var född här och levde hela livet hos oss, för första gången finns jag nu utan att han finns. 
 
Virvla var också en stor del utav min uppväxt. Kärleken till sin första ponny går bara inte att beskriva. Så jag vet inte ens om jag ska försöka. Vi var ute på många äventyr i skogen. Vi tränade en del också men mest var det lek. Älskade älskade Virvla. Hon var också den häst som tog mig ut på tävlingsbanan och gjorde att jag fastnade för både hoppning & dressyr även om vi var allra bäst på dressyrbanan där vi vann nästan varje start vi gjorde under vår sista säsong. Hon var utlånad de senaste åren där hon har haft det toppen. Hon togs bort i våras.
 
Bilderna i detta inlägget tillägnas Virvla. Bilder från ett helt vanligt träningspass på ridbanan här hemma för ungefär 10 år sedan.
 
Så typiskt Virvla att alltid utnyttja de långa tyglarna till fullt, haha.
 


HEMMA I EKSJÖ IGEN

Hej!
 
Det var verkligen så himla halt när vi skulle åka hem idag. Det var hemskt att köra i. Men hem kom vi iallafall. Började med att äta lunch & sedan motionerade jag Palle lite lätt samt gjrode klart i stallet. Har inget särskilt planerat för resten utav dagen mer än att det blir middag hos Zackes föräldrar senare idag. Det gäller att passa på att umgås nu när man har chansen då alla är hemma. 
 
Efter nyår så blir det fullt fokus på hästarna igen. Ida-Holly ska sättas igång. Licenser ska handlas in och det ska kikas på tävlingar. Resor till ridhus och träningar ska vävas in mellan jobb & annat. Extrahästar ska klämmas i den mån det går också. Ska sätta mig ned och börja kika på det på nyårsdagen tänkte jag. Ska bli kul att komma igång igen, klickade precis hem en ny ridhjälm också!