PALLE; dagens dressyrtävling

Idag åkte jag & Palle till Nässjö och startade en MSV C:1. Han kändes väldigt bra på framridningen. Förutsättningarna för ett bra program fanns där. Men så gick vi från framridningen som var ute & in i ridhuset och tyvärr hittade Palle inte någon ro där inne utan blev spänd. Och det är ju alltid lika svårt när de bli spända. Jag fick kämpa mig igenom traven som var första delen utav programmet. 
 
Lite mer avslappnad när vi kommit halvägs och vi fick en 8:a poäng på skritten och sedan helt okej siffror i galoppen som kom därefter. I sista galoppen precis i slutet var han superfin. Bättre sent än aldrig även om det var tråkigt och frustrerande. Vi kan ju bättre än så. Känner mig besviken och arg. Inte på Palle men att det bara inte går liksom, haha. Vet inte om ni fattar? Hursomhelst, resultatet slutade på 62,7% så det är ju fortfarande godkänt. Alltid något.
 


MIN LÖRDAG

Några halvdassiga mobilbilder från idag. Joggingpasset på Palle blev snarare ett buspass. Sträcka ut i snabb galopp och bara ha roligt. Joggingpasset var ändå bara tänkt till för att sträcka på benen och bli varm i musklerna, mjuka upp eventuell träningsvärk från träningen och detta fyllde egentligen samma funktion, lite roligare bara, haha. Sedan fixade jag lite i stallet + tävlingsfixade, testar just nu en mineralblandning jag inte haft innan. Nämligen Activ Mineral. Egentligen endast för att det var 30% på köpet. Sedan blev det middag inne i stan på resturang och sedan lite efterätt hemma i form utav kladdkaka. Alltid lika gott😀


VILL HA LITEGRANN...

Jag har snöat in lite på gammaldags "engelska" kavajer. Tycker det är fint. Skulle gärna vilja ha en själv. För några år sedan sålde Hööks en kavaj som var lite inspirerad från det hållet. Jag har spanat lite på den begagnade marknaden men tyvärr inte hittat någon att köpa. Annars hade jag nog helt klart gjort det. 
 
 
När jag var på Falsterbo Horse Shows mässa så såg jag en monter men bara den typen utav kläder i, men jag gick aldrig in. Det såg så dyrt ut. Men springer jag på en sådan igen ska jag definitivt ta mig en titt. 
 
Lånade just en tweedkavaj för den engelska ridklassen som jag red på Merry, dock hade jag behövt den i  kanske två storlekar mindre. Jag tror att denna var köpt i en vanlig klädesbutik så säg till mig om ni får syn på en liknande till bra pris!