MIN TORSDAG

Hej!
 
Det har varit en ganska lång dag idag må jag säga. Innan jag åkte till jobbet imorse gick jag med Cassie, gav höns & katter mat och red upp Palle till sommarhagen. Han har vilat idag och jag ville såklart ge honom en så bra & härlig dag som möjligt med gräs och sina kompisar. 
 
Efter att jag kom hem från jobbet i eftermiddags åkte jag direkt till Johanna & Merry. Hoppade honom hemma hos Johanna och han kändes riktigt fin. Red över galoppbommar och hoppade några minibanor för att stämma av honom inför helgen. Har inget att klaga på, även Merrys form är på uppåtkurvan just nu. 
 
När jag kom hem åt jag middag, la fram utrustning inför morgondagens Pay n Jump, mockade Palles box och hämtade hem honom igen. 
 
Nu blir det chill resten utav kvällen. Imorgon är det äntligen fredag och jag jobbar precis som resten utav denna veckan som idrottslärare. 
 
Btw, jag & Johanna brukar låna mycket utrustning av varandra, idag när jag tog hem Baucherbettet som hon har lånat av mig så snodde jag med mig hennes PeeWee-bett! Ska testa det på Palle, för skojs skull😊 Återkommer med en utvärdering!


JAG & PÄRLAN IGÅR

Några klipp från när jag & Pärlan hoppade en serie igår. Andra gången jag hoppar henne! Får nog korta stigläderna något hål eller två till nästa gång så jag kan hänga med lite snyggare i hennes språng. Det rör sig ganska mycket däruppe när hon hoppar! Som jag skrev igår så är jag jättenöjd med henne. Hon gjorde allt jag bad om!
 


THROWBACK THURSDAY

Dagens återblick blir till två hoppträningar med Sörkullens Diva höst/vinter förra året. Diva reds in som 4-åring. Under sommaren. På dessa klipp är hon 5 år gammal och har varit riden i lite mer än ett år.
 
Jag red på henne på lina för första gången, lös för första gången, tog de första sprången och så vidare. Jag red henne ungefär en gång i veckan precis som nu och då passade vi på att hoppa i princip varenda gång eftersom att hennes ägare inte hoppar. Hon älskade att hoppa från första början även om det tog ett bra tag innan hon kunde börja göra det lika bra borta så var tanken att vi skulle hoppa. 
 
Det var nu i vintras som jag fick snilleblixten att kvala henne till ungponnychampionatet för 6-åringar i dressyr. Efter fyra starter inklusive debut så hade vi våra två kval och det är jag väldigt nöjd med. Får jag bara henne med mig så vet jag att vi klarar programmet ganska lätt.