VAD JAG LÄSER JUST NU:

Jag gillar att ha böcker att läsa i lite då & då som ni kanske märkt. Jag är inget för skönlitteratur längre utan det är lättlästa faktaböcker och biografier som jag tycker är roligt att läsa. 
 
 
Böckerna jag bläddrar i just nu är "100 saker de inte vill att du ska veta" samt "100 platser du aldrig kommer att besöka". Jag är verkligen galen i mysterier. Jag har läst den vänstra boken som handlar just om konspirationsteorier, mysterier & olösta brott innan men det var så länge sedan att nu är det kul att bläddra i den igen. 
 
Jag kan verkligen gå omkring & tänka på ett mysterium hur länge som helst. Och ibland när jag riktigt fastnar för något så letar jag reda på all fakta jag kan hitta & funderar över vad som verkligen hände. Samt kanske tvingar folk i min bekantskapskrets att lyssna och säga vad de tror, haha. 
 
Någon mer än jag som är galen i mysterier? Har ni några särskilda fall som ni är extra intresserade utav?


MÅNDAG

 
Hej! Efter jobbet idag tog jag med mig Cassie & Bessie på dagens tur med Palle. Det blev galoppjobb idag. Framåt galopp i lägre form. Ordentliga och stora kliv framåt. Han var tillräckligt bärig för att vara i balans och jag tyckte att han kändes ganska rund. Vi jobbade inte vidare med samling & annat, vi får väl se om jag ångrar det imorgon på träningen, hehe. Men en längre sträcka med härlig galopp igenom kroppen efter ett par dagars vila kändes som ett bra sätt att komma igång.
 
Som ni vet ska jag och Palle hoppträna för Jens imorgon. I övrigt ska jag även till Maria, får se om det blir en eller två hästar där och därefter ska jag åka till Noppe. Jag får se om Ida-Holly får vila eller om jag väljer att hitta på någon lättare aktivitet med henne. 
 
Nu ska jag skriva på lite kommande inlägg här på bloggen och sedan ska jag ta ett städtag i mitt rum. Hua. Så tråkigt men välbehövligt!


HÅLLIDEJ💖

 
Ytterligare några bilder som Jenna tog på mig & Ida-Holly i mitten utav oktober någon gång. Så tacksam för alla bilder hon har tagit på mig och hästarna.
 
Nu har det blivit lite stiltje med inhoppningen på Ida-Holly. Jag & mamma har inte riktigt haft möjlighet det senaste och det kommer troligtvis att fortsätta så lite till då mamma ska iväg i veckan men det gör egentligen inget. Det är ju ingen brådska. Vi har ju redan kommit en bit på väg dessutom. 
 
Vi hade planerat att komma iväg på "öppen bana" men den ena blev inställd och den andra kunde vi inte åka på. Jag har spanat in en tredje om ett fåtal veckor men vi får se lite längre fram om det passar för oss att åka på. Det hade varit kul om det blev av!
 
Vi har ju inte hoppat någon bana ännu men det känner jag är nästa steg. Och i samband med det introducera plank & kanske någon grind eller vattenmatta. Självklart väldigt lågt & lätt.