FILM FRÅN DAGENS RIDPASS - Hållidej

Här har vi en tjej som bara utvecklas & utvecklas. Stor skillnad på henne sedan jag sist visade film. Gas & broms funkar bra. Svänga går med ganska bra. Hon kan gå undan för skänkeln några steg i skritt & trav. Tack vare att jag kunnat flytta undan några steg så hon kommit till mer eftergift och känns inte alls som en spikrak "unghästplanka" längre utan känns mer & mer som en ridhäst även om det är en låååång väg kvar såklart. 
 
Oftast blir det 1-2 ridpass i veckan, någon gång eller två så har jag ridit 3 gånger. Då & då har hon fått en vecka ledigt. När vi är i ridhus som vi kanske är 1 gång varannan vecka så rider jag i ca 10 minuter. Uteritterna är längre men där jobbar vi inte på samma sätt, utan då lägger vi in mycket skritt på lång tygel. Vi jobbar på sakta men säkert.
 
Trots att det var nytt ridhus idag och att hon mellan varven gick och ropade på andra hästar så gick hon ändå så pass bra som hon kan just nu. Så duktig!
 


RIDIT I NYTT RIDHUS✔️

Häst nr 3 klar! Bara Palle kvar. Ida-Holly var nr 3 idag och vi åkte till ett nytt ridhus och red. Skötte sig super! Hon var lite "skrikig" men var fullt ridbar och lyssnade bra på mig. Stor guldstjärna till henne💖 Dessutom tycker jag att hon gick riktigt fint mellan varven. Härlig känsla. Älskade älskade Hållidej, hon gör oss så glada varje gång vi är med henne. 

Är på väg hem just nu i skrivande stund. Direkt efter Palles ridpass måste jag fixa iordning mig för kvällens festligheter så jag passar på att blogga en snabbis nu. I morse hoppade jag Diva, gick jättebra. Samt skrittade & travade på lilla Melker, han var laddad idag men höll sig på mattan. Riktigt nöjd med honom idag! VECKA 18

Mån: Rida Diva, Melker, Ida-Holly & Palle. På kvällen väntar festligheter! Jag & Z sover sedan i stan.
 
Tis: Lugn dag. Vi får väl se vad vi hittar på, beror helt på hur sent det blir kvällen innan men förhoppningsvis kommer vi hem skapligt så att vi inte sover bort för mycket av denna dag. Får se om jag rider Palle.
 
Ons:  Jobbar. Funderar på att åka till ridhus/ridbana och hoppa med Palle. 
 
Tors:  Jobbar. Rida Dodo, Melker & eventuellt Diva. 
 
Fre: Jobbar. Rida Palle, Ida-Holly?
 
Lör: Relativt oplanerad dag än sålänge. Får se lite vilka hästar det blir beroende på hur veckan varit. 
 
Sön: Löshoppning med Ida-Holly.
 
Första gången vi löshoppade med Ida-Holly.
 
Tredje & senaste gången. På söndag blir det fjärde gången med oss totalt.