FILM

Här kommer alltså några klipp från dagens start! Utelämnade skritten, den är ju ganska "tråkig" att se på ändå och den icke existerande förvända, haha. Men sedan är det ju nästan resten som är med ändå. Hur som helst så är momenten i filmen delar som jag blev väldigt nöjd med. Förutom missödena så låg vi stadigt på 6 till 7 poäng varav de flesta låg på 6.5 poäng. Vilket ni också kan se i inlägget längre ner där det finns bild på protokollet. 
 


DEBUT - MSV C:1

 
Dagens debut resulterade i 58% men jag är inte ledsen för det, för en gångs skull, haha😉 Utan Palle var FANTASTISKT fin på framridningen och sedan lite spänd på banan och det resulterade i ett byte i mellangaloppen och i princip INGEN förvänd galopp...
 
Lite klurigt det där. Han gör den förvända så bra på träning, en utav hans styrkor. Problemet är bara att han för det mesta byter på tävling. Men, det är hans elfte start i dressyr och bakom sig har han TRE starter i LA som då innehåller förvänd galopp. Så, vi tränar på och vi är just nu anmälda till ytterligare två MSV C:1 klasser. 
 
Dock så var det en svårighet (för oss) som vi klarade riktigt bra idag och det var skritten. Han skrittade på riktigt bra, taktinslag är annars ganska vanligt förekommande för vår del. 
 
 
Nä, så jag är nöjd med dagens start och vår fina feedback i protokollet. Bästa Pallebus❤ 
 
Kika in snart igen så får ni se lite glimtar av ritten!


TÄVLINGSFÖRBEREDELSER

Gosiga vita benskydd till framridningen. 
 
Och nya schabraket är på, från Equito. 
 
Nu är det mesta framplockat och tillputsat till tävlingen imon. Startar på eftermiddagen så har gott om tid att packa i bilen och transporten med grejerna imon innan vi åker.