PALLE IDAG

Hej på er! Nu har jag bara Linus kvar innan jag ska göra mig ordning för att sedan åka till stan. Här kommer det ett gäng bilder från dagens ridpass med Palle. Tyvärr blev det knappt inga bra bilder idag alls men Palle kändes mycket fin. Ett bra ridpass!
 
Travhoppade några språng idag, lite gympa.
 
Det blev mest jobb i galopp idag och så är det nog för det allra mesta. Den största anledningen till det är att jag kan lösgöra honom bäst i galopp eftersom att jag kan ta hjälp utav galoppen som gångart som bara i sig är lösgörande. Men självklart också för att det är galopp som gäller på tävlingsbanan samt så blir det även mer & mer galopp i dressyrprogrammen ju längre upp det går.

Fina Palle. Det syns inte så bra men första ridturen i mitt andra nya schabrak, satt som ett smäck.


FREDAGSKVÄLL

Gokväll på er! Jag har haft lite mysigt här med familjen precis. Ost & kex. Lite godis också😉 Ska snart göra dem sällskap i soffan men först ska jag gå ut och ta in hästarna samt jobba en liten stund med Linus. 
 
Dagen har annars rullat på bra. Palle reds en runda ute i skogen först och sedan avslutade jag med lite trimm på banan. Han kändes fin men var väääääääldigt pigg till en början. Eventuellt kanske någon kan knäppa några bilder när jag rider honom imon, ska försöka att få till det åtminstone, men vi får se😊
 
Förutom sysslor, ridning utav Palle, samt kollande på VC-hoppning så har jag jobbat några timmar idag också. Städjobb. Innan jag lämnade stan passade jag på att köpa det sista inför morgondagen, nämligen grejer så att jag kan göra min absoluta favoritdrink, det vill säga "Rosa Pantern". Ser så fram emot nyårsfirandet imorgon!
 
Önskar er alla en superkväll & även ett gott nytt år. Imorgon hörs vi igen vänner!
 


VÅR SNYGGA SIDA

Här kommer sista gänget med bilder från ridpasset med Palle på Juldagen. Bara i vänster varv denna gång. Han går fint i höger varv med men vi gör oss bättre från vänster, hehe. Jag tror delvis att det beror på manen. Det ser stiligare ut när man bara ser "halssidan".