If you're reading this...Congratulations, you're alive. If that's not something to smile about, then I don't know what is.

Gokväll på er! Precis ridit Diva i regnet. Idag red vi förvänd galopp på volt för första gången. Gick riktigt bra, det sitter snart. Andra gången denna veckan som jag rider henne, passar på när det blev tid över. Palle vilar nämligen. Hans öga är inte bra. Snällaste mamma & morfar åker med honom till Skara på fredag för att låta vår specialist kolla upp vad som pågår.  
 
Just nu känns det som om jag skulle kunna skriva en tre kilometer lång roman om hur jävla tråkigt det känns med Palles öga. Samtidigt får jag acceptera att det aldrig kan bli som det en gång var och att detta är våran situation nu. Det finns ju så otroligt mycket att vara glad & tacksam över men ändå blir jag så besviken över att det är som det är. Jag vill SÅ mycket, viger ju hela min fritid åt detta & möjligheterna finns där men det bara slängs iväg. Finns så många tävlingar man hade viljat rida, så många mål man vill nå och så mycket arbete & engagemang man lagt ner på detta. Det är så tråkigt.
Bästaste morfar som är min förste back up ifall inte mamma kan vara med på tävling💖


🌟:A TILL LINUS IGEN

 
Innan jag red Linus idag så fick han hoppa över tre torvbalar. Rent ruskiga saker😉 
 
 
Linus är så rolig. Han vet att jag vill att han ska hoppa så han tar sats (står nästan och stampar) men sedan ångrar han sig i sista sekund. Sedan gör han om samma procedur igen, men jag är bara lugn. Jag vet att han vet vad jag vill så det gör inget om det tar några sekunder innan han hoppar.
 
 
Duktig kille! Han blir så nöjd med sig själv efter att han tagit mod till sig och hoppat, därefter verkar han tycka att det är riktigt kul. Fler bilder kommer så småningom. Tänkte att vi hörs mer ordentligt i kväll, ska käka lite nu och sedan åka & rida Diva!


IN LOVE WITH THIS ONE

 
Var ju uppe på Linus ett par gånger i helgen så han fick vila igår och idag tömkörde vi. Det var ett tag sedan vi tömkörde nu så kände att det var dags idag igen. Kan få honom att jobba precis som jag vill & på det sätt som han behöver på töm. 
 
 
Mycket fokus på bommar, övergångar & varvbyten. Bommar i syfte för gymnastik & även för vanans skull eftersom att det är en del utav den vardagliga träningen för en hopphäst, i princip. Övergångar för att träna lydighet & uppmärksamhet. Han gör dem så bra att det även är stärkande för honom. Varvbytena gör vi snabbt & ledigt i trav. Det gör arbetet omväxlande & dessutom bra träning var det gäller styrning.
 
 
När jag tömkör honom så vill jag se att han går kvar i en bibehållen balans samtidigt som han gärna får sträcka halsen framåt. Det har han verkligen fattat och han verkar tycka att det är riktigt trevligt att slappna av och trava genom kroppen men lägre & längre hals.
 
 
Jag är jättenöjd med honom. Han var riktigt fin. Jag hoppas att det nu inte är alltför långt borta tills ni får se bilder när jag rider på honom. Drömmer mig bort tills när vi är på gång på riktigt. Jag har fått så himla bra kontakt med denna hästen, älskar honom💓
 
Tycker att han är så vacker😍