MIN DAG

Efter dagens SPA-dag så är jag nog renare än jag någonsin varit😉 Var en himla trevlig dag tillsammans med min lillasyster och mamma, dessutom serverade de gudomlig mat. Svensk husmanskost som jag älskar! 

Diva var JÄTTEFIN idag även om vi fick avbryta lite tidigare än planerat då värsta ovädret drog över med massa massa hagel och vind. På bara någon minut var hela marken vit men redan när jag var påväg hem sken solen igen. Aprilvädret som kanske kommer lite i förväg, tänk att imon är det redan första april och då är det vår på riktigt tycker jag. 

Longerade Palle sedan under kvällen och han såg riktigt läcker ut, så himla fin var han idag faktiskt. Tog i ordentligt och jobbade på riktigt bra så det var ett bra val att longera idag, helt klart! 

Och nu är det dags att ta kväll, har stått och stekt bananpannkakor medans jag skrivit detta så nu är det dags att käka dem, haha. Hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi imon! 
GOD MORGON TORSDAG 😀

Jag & Diva i augusti, längtar tills det är såhär grönt ute. 
 
Halloj! Idag ska jag faktiskt spendera min förmiddag på SPA, hur lyxigt?! Jag vet inte riktigt när jag kommer hem, men någon gång i eftermiddag. Klockan sex ska jag vara hos Maria och rida Diva. Beroende på när jag kommer hem så får jag se vad jag gör med tiden som blir över, kanske städjobb, kanske träna eller kanske ridning. Får se helt enkelt! 
 
För er som missat, fyra små klipp när jag red Diva förra veckan. Visst hoppar hon himla trevligt när det blir lite högre på sista klippet?