FREDAG!

Hej på er! Efter jobbet idag fick jag vara lite chafför, efter det tog jag & Zacke en liten fredagsfika på stan. Mysigt! Och mys blir det resten utav kvällen också, vi ska strax göra lite hemmagjord pizza och bara ta det lugnt resten utav denna dag. Riktigt härligt!
 
Imorgon står tre hästar på schemat. Merry, Linus & Palle. Samt tävlingsfix och lite annat smått & gott. På söndag tävlar jag & Palle. Det ska bli kul! Jag har ganska mycket planerat de kommande dagarna men däremot kommer det att vara ganska lugnt på jobb. 
 
Hoppas ni får en härlig kväll & trevlig helg på er allihopa!


GÅRDAGENS DRESSYRTRÄNING - PALLE

 
Här kommer filmen från gårdagens dressyrträning! Egentligen har jag inget banbrytande att skriva utan vi jobbar på. Ibland glimtar vi till och då tycker jag att det ser riktigt fint ut.
 
Vi fokuserar som vanligt på ökad lösgjordhet, bygga styrka & elasticitet. Först ser vi till att han spårar, har eftergift i innersidan samt går fram på yttertygeln. Att han jobbar med bakbenen, över ryggen & fram till bettet. När jag har det utmanar jag honom på olika sätt för att tänja & stärka. Speciellt fokus har det varit på att växla upp steglängden ett snäpp i galopp och det tycker Palle är riktigt jobbigt. Det är stor skillnad att springa med sjumila kliv i skogen och att faktiskt göra det igenom kroppen, på tygeln med en viss grad samling!
 
Igår fick jag mer fatt i vänstersidan än vad jag har fått på länge, så det var riktigt roligt. Lite utav en aha-upplevelse. Det blev en ganska lång film men jag kände ändå att jag ville ha med ganska mycket denhär gången. Supernöjd!


MAAAAT!

Kvällens dressyrträning gick riktigt bra! Palle och de andra hästarna står nu nöjda & mummsar mat i sina boxar efter en regnig dag. Men nu är jag galet hungrig. Jag hann nämligen inte med att äta middag innan träningen så det får bli nu istället. Bättre sent än aldrig😉 

 
Efter mat + dusch ska jag klippa ihop en liten film och berätta lite mer om dagens träning. Det dyker upp imorgon på morgonen. Deal?😀
 
En liten sneak-peak från i kväll.