MIN FREDAG

Hej! Hemkommen från en blöt kväll där vi tagit fram hinder & byggt banan inför morgondagens tävling på hemmaklubben. Startar med tre hästar där imorgon. Kan gå lite hursomhelst. De är ju alla lite mindre rutinerade och jag rider dem ju inte särskilt mycket. Alla har såklart goda möjliheter att klara av sin uppgift bra (annars hade vi ju aldrig startat) men banan är väldigt blöt och det blir en aspekt som kan påverka. Jag ska iallfall försöka att njuta & rida så bra som möjligt. Som alltid.
 
Efter jobbet idag åkte jag & Palle till ridhus. Och träningen i onsdags gjorde verkligen susen. Han var jättefin idag. Han arbetade i en bättre form från början och det blev bara bättre & bättre. Tyckte till och med att det såg bra ut när jag kollade i spegeln. Så underbart att ha en häst som Palle som jag kan åka iväg och träna med själv. Han verkar bara tycka att det är trevligt att lämna sin hage och göra något annat en stund. Så underbart, han är den bästa träningskompisen jag någonsin haft. 
 
 
Hoppas ni får en fortsatt bra fredag. Nu kommer snart Z hit och vi ska bara slappa resten utav kvällen. Hörs imorgon!


MELKER: mars ----> augusti 2018

Mars och bland de första gångerna uppe på Melkers rygg. 

April och vi skrittade fortfarande "bara" med ledare. Upp & avsittning gjorde han super från början men han var lite för explosiv för att jag skulle kunna rida honom själv ännu.
 
 I juni kunde vi rida ut med sällskap. Så fort det var möjligt att rida ut så red vi ut mycket och det var även ute i skogen vi tog våra första galopper.
 
Augusti och inhoppning påbörjad.


TORSDAG KVÄLL

Gokväll! Efter jobbet idag åkte jag och red Noppe & Dodo. Regnade jättemycket framåt kvällen så Dolly hoppade vi över idag. Noppe fick göra massor utav trav, galopp, trav, galopp-övergångar på en större volt. Försökte hela tiden hålla mig innanför spåret så att jag verkligen red in hans kroppsdelar där de skulle vara. När man inte har en vägg som stöttar upp så känner man direkt när en kroppsdel slinker iväg lite för då brukar man tappa "rälsen" en aning. Han var jätteduktig. 
 
Dodo var helt fantastisk idag. Det blev mycket galopp, trav, galopp, trav-övergångar för honom också, på en stor volt även den innanför spåret. Dessutom var det bommar på böjt spår på denna volten. Både trav & galoppbommar. Han gjorde det SÅ bra. Oväntat bra. Väldigt nöjd med honom. 
 
Nu är det snart läggdags. Imorgon är det ytterligare en jobbdag. Slutar tidigt. När jag kommer hem ska jag hämta hem Palle och sedan ska vi åka till ridhus. Det blir ett dressyrpass. Lite mer åt jogginhållet efter gårdagens träning. Så fort jag är färdig med det ska jag åka in till hemmaklubben och hjälpa till med tävlingsförberedelser.
 
Hoppas att ni har haft en bra dag, godnatt!