GÅRDAGENS PAYnJUMP - MERRY

Så, här kommer det ett gäng bilder från gårdagens PaynJump med Hällebo Meriadoc KWD77. Vi red fram inne i ridhuset och han kändes minst sagt fräsch, haha. Han var riktigt laddad och ville att vi skulle börja jobba direkt!
 
Så härlig galopp här😍
 
 
Även framhoppningen kändes bra, han är väldigt okomplicerad att hoppa! Efter några skutt över det lilla krysset så tog vi tre språng på räcket tror jag och ett på oxern. Det ungefär så mycket vi brukar hoppa fram, inte mer. 
 
Visade filmen igår men bäddar in den igen när jag ändå berättar mer om gårdagen.
Överskattat att se glad ut på kort😉


DAGEN INNAN

Idag är det fredag vilket innebär att jag åker till USA imorgon🎉😀 Idag ska det sista packas & förberedas. Vi börjar färden mot Köpenhamn tidigt imorgon så allt måste vara färdigt idag. Utöver att fixa det sista så ska jag & Linus hitta på något, hade tänkt att tömköra men jag får se lite hur vädret blir. Det blir även ett besök till tandläkaren och jag & Zacke ska träffas.
 
Nu måste jag sätta igång, hörs snart!
 


KVÄLLENS PAY & JUMP - 100cm

Gokväll! Nu har jag kommit hem efter att ha varit iväg på en kvälls-pay&jump tillsammans med Merry & Johanna. 100cm blev det denna gång och Merry gjorde åter igen en felfri runda! Idag var han överladdad till en början, väl inne på banan hade han sedan inte riktigt sitt vanliga "klipp" men fortfarande så duktig & fin. Han var VÄÄÄLDIGT kissignördig efteråt, det kan nog ha gjort sitt också😊 Jättenöjd, här har ni filmen från dagens runda så får ni bilderna en annan gång!