MYSKVÄLL MED PLATINUS

Hade en riktigt mysig stund med Lill-plutten tidigare i kväll. Passade på att testa lite grejer också. Tredje dagen med han här hemma och jag gillar han så himla mycket redan💓
 
Lilla Linus låg och vilade när jag kom.
 
I stallgången, dags för pyssel och testa utrustning.
 
Njaa, lite stort kanske, hehe.
 
Testade sadlar + sadelgjord.
 
Testade såklart fler olika skydd på honom också...Nöjde mig med att testa fram. Hittade två par som passade bra. Dags att rensa ut lite bland sådant som inte används längre.
 
Alla tre små guldklimpar i en och samma bild💖


FABBE I MÅNDAGS

I måndags var jag och red Fabbe & Dodo. Fabbe börjar fatta grejen allt mer. Börjar hända lite (eller ganska mycket rättare sagt), men det är väääldigt jobbigt att runda sig för innerskänkeln😉, men det är viktigt jobb och det är en förutsättning för att sedan klara svårare rörelser. Det märks verkligen att han har blivit mer liksidig, starkare & lösgjord, i takt med dessa grejer utvecklats så har han dessutom fått mer och mer arbetsvilja. Jag tror även att det beror på att han förstår mer!
 
Tog första skuttet med Fabbe dessutom. Nemas problemas😀
 
 Fin här!
 
 Duktig kille, han får allt en liten 🌟


DAGEN & LITE OM RESTEN UTAV VECKAN

God förmiddag! Detta inlägget är tidsinställt så när detta publiceras är jag på jobbet. Idag slutar jag 13.30 och då ska jag direkt åka hem för att rida Palle. Det blir förmodligen en ridtur i lugnare takt men tanke på att vägarna är så hårda. Utöver det så ska jag städjobba & pyssla lite med Linus. Ska testa lite utrustning på honom tänkte jag. Kvällen kommer att spenderas med Zacke💓
 
Planerna för torsdag-fredag börjar klarna lite de med. Imorgon ska jag rida Dolly och förhoppningsvis Palle beroende på jobbtider. Sedan åker jag till Z på kvällen. På fredag jobbar jag till 13.30 och direkt efter det åker jag och rider Merry, Palle rids av mamma. Det är allt lite logistik med att få ihop allting! Även om det är relativt lugnt just nu så blir det alltid lite knöligare när jag inte riktigt vet hur jag jobbar förens det är nära inpå.