TILLBAKA PÅ NOLL

Jaha, ytterligare en 7-timmarsvända med Palle till Skara är gjord idag. Märkte igår en försämring. Ingen inflammation som blossat upp men smärta. Idag hade han jätteont och efter några samtal på förmiddagen så begav vi oss iväg strax efter lunch. Han hade ett sår i ögat vilket troligen kommer att trigga igång en inflammation igen och med Palles historik & svaga öga är det ju verkligen inte vad vi behöver. Det var ju så nyss som i fredags som vi var så glada för att han tillfrisknat från sin förra omgång.
 
Fanns även lite döda celler så delar av hornhinnan har även blivit skrapad idag och nu sitter det även en bandagelins på som ska hjälpa honom med läkningen. Tyvärr är ju hans hornhinna så försvagad att det verkar som att den skadas mycket lättare och kanske är den nu helt oförmögen att fungera problemfritt även kortare perioder. Palle får en chans till med detta men annars väntar en mer oprövad & avancerad behandling/operation. 
 
Bara att hoppas på det bästa. Palle mår iallafall redan mycket bättre, han har fått lite smärtstillande och äter just nu gräs i hagen. Han var så himla deppig och nere, nästan apatisk tidigare idag. Dock tror jag att han förstår att han får hjälp, vår specialist tycker att han är helt otrolig som står blickstilla utan lugnande. Han verkar veta att vi är där för hans skull och när det blir jobbigt kan man se att han biter ihop käkarna och bara härdar ut. Helt otroligt!
 
Stackars Palle💓

Kommentarer:


S:

Men fy vad tråkigt :( Stackars Palle, jag hoppas på det bästa för er!

Svar: Ja :( Tack så mycket!
Ellen

skriven


Kommentera här: